Thai fusion mix

BANGKOK

-MIANG KHAM-
Salmalax, rostade räkor, chili, lime, ingefära, rödlök, jordnötter och kokosflingor.
Serveras med betelblad och nam jim sås.

-VIETNAMESE RAW ROLLS-
Rispapperrullar med tofu, råa grönsaker och söt thaibasilika.
Serveras med jordnötssås och nam jim sås.

-YAM NUA-
Biffsallad med grillad biff, tomat, gurka, blekselleri, lök, limejuice och chili.

-CHOO CHEE GOONG-
Choo chee curry med jätteräkor, kokosmjölk och chili.
Garneras med limeblad och krossade jordnötter.

-GAI PAD MED MA MOUNG-
Wokad kyckling med cashewnötter, champinjoner och grönsaker.

-GAI HOR BAI TOEY-
Marinerad kyckling i pandanblad.

Per person

450:- (min 2 pers)

SANCTUARY (VEG)

-MIANG KHAM-
Vegansk lax, rostade räkor, chili, lime, ingefära, rödlök, jordnötter och kokosflingor.
Serveras med betelblad och nam jim sås.

-VIETNAMESE RAW ROLLS-
Rispapperrullar med tofu, råa grönsaker och söt thaibasilika.
Serveras med jordnötssås och nam jim sås.

-SOM TAM THAI-
Grön papayasallad, morötter, chili, lime och jordnötter.

-CHOO CHEE -
Choo chee curry med veganska räkor, kokosmjölk och chili.
Garneras med limeblad och krossade jordnötter.

-GAI PAD MED MA MOUNG-
Wokad vegan kyckling med cashewnötter, champinjoner och grönsaker.

-GAI HOR BAI TOEY-
Marinerad vegan kyckling i pandanblad.

Per person

450:- (min 2 pers)